SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita crea un nou carnet cultural


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

23/01/2018

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha aprofitat l’elaboració de la primera programació semestral estable a l’auditori Sixto Mir, així com a altres equipaments, per crear un nou carnet cultural. Aquest tindrà un cost anual de 25 euros. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha explicat que l’objectiu és fidelitzar els consumidors de cultura de la població.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, ha detallat els avantatges i descomptes que inclou aquest nou carnet.

Pel que fa a l’auditori Sixto Mir, s’han programat diverses obres de teatre per a adults i també espectacles per a un públic familiar. Aquesta programació arrenca dissabte 28 de gener amb l’obra “Els darrers dies de la Catalunya Republicana” i continuarà amb obres com “La plaça del Diamant”. També es portarà a l’escenari els espectacles infantils la “Superbleda” o “Més que màgia”. Torna el cicle de cinema Gaudí, l’oferta de l’Associació Cine Club de la Ràpita, exposicions, presentacions de llibres i concerts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>