SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita adjudica la gestió de l’escola bressol municipal Xip Xap


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | SANT CARLES DE LA RÀPITA

08/08/2017

L’Ajuntament de La Ràpita ha adjudicat a l’empresa L’Onada Bressol la gestió de l’escola bressol municipal Xip Xap, l’única escola preescolar de caràcter públic que hi ha a la població, i també l’única acreditada i reglada pel Departament d’Ensenyament. L’empresa era l’única que s’havia presentat al concurs públic, i mantindrà obert durant tot el mes d’agost el període de preinscripció i matriculació d’alumnes, per tal de cobrir el màxim número de places. A més, oferirà visites personalitzades per donar a conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu. L’Ajuntament disposa d’una línia de subvencions per tal de facilitar l’accés a les places de la llar d’infants.

“L’objectiu de l’Ajuntament és continuar i reforçar un servei tan important com el que dóna la llar d’infants municipal, tenint en compte que la formació i l’educació dels més petits és un pilar per al seu futur, de manera que confiem que la nova empresa adjudicatària pugui oferir aquest servei de la millor manera i en les millors condicions”, ha afirmat el regidor d’Ensenyament, Àlex Cervera.

L’escola bressol Xip Xap posarà en marxa el marxa el proper curs escolar el novedós projecte curricular ‘A kind of magic’. “Es tracta d’un innovador projecte educatiu adreçat a potenciar el desenvolupament de les capacitats físiques, afectives, socials i intel·lectuals de les nenes i nens de 0 a 3 anys, on l’estimulació sensorial i els dies màgics converteixen l’aprenentatge en tota una sèrie d’experiències força gratificants per als més menuts. A més a més, i com a element diferenciador, algunes parts del projecte s’imparteixen en anglès.

Per poder portar a terme aquest model d’aprenentatge es disposa d’una eina tecnològica anomenada PetitSoft, que facilita una comunicació permanent entre mares i pares i equip educatiu. A les Terres de l’Ebre, el projecte educatiu ‘A kind of magic’, es porta a terme amb bons resultats a les escoles bressol de Deltebre, l’Aldea i Gandesa, així com a altres poblacions arreu de Catalunya.

L’escola bressol Xip Xap disposa de diverses aules pedagògiques, sis zones de higiene, una sala polivalent, una sala per l’equip educatiu, cuina, menjador i dormitori, a part de tota la zona exterior amb porxos i jardins. Està emplaçada en una zona d’equipaments amb grans zones d’aparcament gratuït, i molt a la vora del recent inaugurat auditori municipal. L’escola bressol romandrà oberta des de les 7.30 del matí fins a les set del vespre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>