ALCANAR

La Plataforma del Sénia exigeix responsabilitats al govern espanyol pel Castor


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | ALCANAR

25/02/2018

La Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia exigeix que el govern espanyol assumeixi les responsabilitats "que no es van assumir en el seu dia", per l'autorització del Ministeri d'Indústria i Energia per la injecció de gas a la plataforma marina del Castor. El reclam de l'associació ve després que el ministre d'Energia, Álvaro Nadal, reconegués dimecres al ple del Congrés dels Diputats que el projecte tenia un greu error de disseny. Un relat diferent al que havia donat fins ara el PP.

La Plataforma també reclama que l'executiu de Mariano Rajoy demani a l'empresa el reintegrament dels diners que se li van abonar per renunciar a la concessió. A més, sol·licitarà els informes tècnics emesos "en relació als 'errors tècnics" davant del dubte que en puguin haver d'altres, encara no fets públics. D'altra banda, reclamarà al Ministeri d'Energia que compleixi amb la sentència del Tribunal Constitucional que anul·la la indemnització i que demani "el rescabalament dels diners recaptats indegudament als consumidors d'un projecte que ha acabat hipotecant tot un territori mediambientalment i econòmicament".

La Plataforma considera que, amb les darreres declaracions de Nadal, "s'ha reconegut oficialment que el projecte tenia 'greus errors tècnics', sense desvelar quins", i assenyalen que es tracta d'una "responsabilitat concurrent entre el sector públic -l'Estat- i el sector privat -Escal UGS".



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>