TORTOSA

La PDE denuncia el nou Pacte Nacional de l'Aigua


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

23/03/2018

La proposta de Pacte Nacional de l'Aigua que, coincidint amb el Dia Mundial de l'Aigua va presentar el Partit Popular, va tornar a mobilitzar a la Plataforma en Defensa de l'Ebre aquest dijous al vespre a Tortosa.

La proposta que el govern del PP vol acordar amb els socialistes inclou estudiar noves transferències entre conques amb només dues condicions: que hi haja consens suficient i que es garantisca la preferència de la conca que cedeix l'aigua.

Des de la PDE consideren que aquest Pacte Nacional de l'Aigua és la segona part del tombat Pla Hidrològic del 2004.

La Plataforma també assegura que la nova gestió de l'aigua que es proposa des del govern central només farà que generar més demanda i agreujarà els problemes de sequera crònica i regressió a la zona deltaica.

En l'acte reivindicatiu, la PDE va simular amb gots blaus els embassaments que hi ha al curs del riu Ebre, i amb gots rojos, els nous que es volen construir.

Entre el públic, cares de la política local com l'alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé, que va anunciar que el consistori rebutjarà aquest nou Pla, i també ho farà el PDeCAT, tot i que no va concretar si això també implica els transvasaments interns catalans.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>