AMPOSTA

La Marató d’Amposta vol superar les 500 donacions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

15/11/2017

Amposta ha celebrat aquest dimecres, des de les 9 del matí i fins les 21 hores de la nit, una nova edició de la Marató de Donació de Sang. L’objectiu és superar les 500 donacions de l’any passat. La coordinadora del Banc de Sang i Teixits al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Núria Vilanova, ha destacat que enguany i com a novetat, també es poden fer donacions de plasma. Vilanova ha explicat el seu ús.

Vilanova també ha fet una crida a la donació davant la proximitat de les properes festes de Nadal, una època de l’any en què la ciutadania canvia la seva rutina i les donacions baixen.

Dos dels donants que han participat en la Marató d’Amposta han explicat la importància de col·laborar i donar sang ja que tothom, en algun moment de la seva vida, ho pot necessitar.

A les Terres de l’Ebre també se celebren maratons de donació de sang a Tortosa i Sant Carles de la Ràpita. /// Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>