TORTOSA

La Marató de Sang convida a viure l'experiència de la donació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

19/04/2018

Fer de la donació de sang tota una experiència. Aquest és el propòsit de l'onzena Marató de Donació de Sant a Tortosa que es realitzarà el pròxim divendres, 27 d'abril. Així, imitant les caixes regal d'experiències, enguany la Marató de Sang repartirà als que han donat l'equivalent a les caixes d'experiències que podran regalar a altres persones i animar-les a donar. Però sens dubte, l'ús de noves tecnologies serà l'experiència definitiva, i és que els donants rebran un missatge al seu telèfon informant-los que la seua sang ja s'ha transferit al banc comú.

Més enllà d'aquestes novetats, la Marató de Sang és una iniciativa molt necessària per a intentar pujar les reserves de sang als hospitals. Des de l'Associació de Donants de Sang del Baix Ebre, es convida a tota la ciutadana a participar en la Marató en el que s'espera que siga una festa per a totes les Terres de l'Ebre.

En la mateixa línia s'ha mostrat l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé qui demana uns vint minuts molt necessaris per a salvar la vida de moltes persones. Un any més, la Marató de Donació de Sang permetrà també la donació de plasma, però s'haurà de reservar hora per avançat. El centre de donació estarà instal·lat a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa, de 10 del matí a 10 de la nit.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>