TORTOSA

La MUCE crida els ebrencs a participar en la vaga d’Ensenyament del 9 de març


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

08/03/2017

La plataforma del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), que integra associacions de pares, mestres, alumnes i sindicats, ha fet una crida a la participació en la vaga general d’Ensenyament d’aquest 9 de març. L’objectiu de la vaga és la derogació de la LOMCE, la reversió de la retallades i la dignificació de les condicions de treball dels mestres i professors. Un dels membres del MUCE, David Ayet, ha detallat que aquest curs s’ha retallat la plantilla amb 35 docents menys, així com els recursos de suport lingüístic i de logopèdia, i s’han endurit els criteris per assignar vetlladors. Així mateix, Ayet ha advertit que el pacte entre PP i Ciutadans no garanteix la derogació de la LOMCE.

Des del MUCE han valorat positivament que Ensenyament hagi aplicat el mateix criteri tant a la xarxa pública com concertada i decidir al final del procés de preinscripcions on se suprimeixen les línies de P3. Ara bé, continuen reivindicant que es baixen les ràtios a 20. Una mesura que consideren permetria augmentar la qualitat de l’ensenyament a l’aula i alhora evitar el tancament de noves línies.

Els representats del MUCE també han animat a les famílies de les Terres de l’Ebre a que facin objecció da les proves de competències bàsiques de tercer i sisè de primària ja que consideren que només serveixen per classificar centres i alumnat. Foto MUCE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>