TORTOSA

La Junta de Personal de l’HTVC denuncia que l’espera a urgències ha superat les 5 hores


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

24/01/2018

La Junta de Personal de l’HTVC ha emès un comunicat en què qualifica de falses les afirmacions del director del centre, Victorian Peralta, qui dilluns va afirmar que durant l’epidèmia de grip es van reforçar àrees com urgències o infermeria en alguna planta. Segons la Junta de Personal només es va fer un reforç d’una infermera mentre que en la resta de categories professionals no es va augmentar el nombre de personal sinó només es va activar el “personal imprescindible per desenvolupar una tasca de qualitat”. De fet, afirmen que la plantilla de facultatius d’urgències s’ha vist reduïda en aquestes dates, ja que després de treballar durant mesos “al límit”, la majoria d’ells encara tenen pendents vacances del 2017.

En el comunicat, també remarquen que “el col·lapse al servei de les urgències ha provocat hores d’espera que molts dies han superat les cinc hores”. En aquesta línia, des de la Junta de Personal afirmen que la pràctica totalitat dels metges d’urgències consultats mostren “clars símptomes d’esgotament, despersonalització i indignació amb el negativisme dels gestors”. Per tot això, reclamen “més pressupost per a contractacions de personal i les inversions necessàries per ampliar els espais demostrats del tot insuficients”.

La Junta de Personal de l’hospital Verge de la Cinta s’afegeix a les reivindicacions de la jornada de lluita estatal del dia 25 de gener sota el lema “Les llistes d’espera maten” i demana a tots els professionals i usuaris que facin seves també aquestes reivindicacions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>