TORTOSA

La Generalitat té previst enllestir el pla director de mobilitat el 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | TORTOSA

06/07/2017

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha presidit aquest dijous la reunió de constitució de la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre. L’objectiu del nou organisme és l’elaboració d’un nou pla director de mobilitat per al territori que es preveu que estigui finalitzat durant l’any 2018.

La nova Taula de Mobilitat treballarà amb una diagnosi prèvia per estudiar els elements de mobilitat interna i externa i realitzarà una planificació en matèria d’infraestructures i de serveis te transport públic. Rull també ha afegit que la taula no només treballarà amb una planificació inicial sinó que s’encarregarà de realitzar un seguiment de totes les accions a realitzar tant en matèria de transport públic com de mercaderies.

El conseller ha defensat que la planificació d’infraestructures i serveis de transport públic s’ha de fer de manera ‘articulada i consensuada’ i també ha avançat que la redacció del nou pla de mobilitat tindrà una part de participació pública a través de grups de treball. En aquest sentit, hi podran col·laborar organitzacions, entitats i institucions del territori que han ‘acreditat que tenen coneixement, voluntat i ganes de comprometre’s en la governabilitat compartida’.

Rull també ha explicat que s’ha descartat la creació d’una ATM per evitar les despeses d’una nova estructura i perquè al 2019 es preveu que Catalunya compti amb una ATM única.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>