JESÚS

La Fira de l’Oli de Jesús amplia les categories del concurs d’olis


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | JESÚS

19/01/2018

Del 23 al 25 de febrer, l’EMD de Jesús acollirà la XXIII Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre. Tot i que la programació s’està acabant de tancar, els responsables de l’organització han volgut avançar alguna de les principals novetats d’aquesta nova edició. Destaca l’ampliació de les categories del Concurs de Tast d’Olis, que arriba a la seva 34a edició. El regidor de Fires, Josep Pere Puig, ha explicat que es vol que qualsevol oli del món es pugui presentar al concurs per fomentar el seu prestigi.

L’any passat l’oli Abaco Premium, d’Olis Faiges, es va emportar el primer premi del Concurs de Tast d’Olis. Com a guanyador aquest va quedar inscrit en dos concursos internacionals, a França i al Japó. En un d’aquests, el de Japó, l’oli també ha resultat guanyador i l’EMD de Jesús li ha volgut fer el lliurament de la menció rebuda. El representat d’Olis Faiges, Francesc Faiges, ha explicat que Abaco Premium està elaborat amb les varietats arbequina i morruda.

El president de l’EMD de Jesús, Víctor Ferrando, ha explicat que es repeteix l’aposta per la garrofa però no ha amagat les dificultats per mantenir la part expositiva.

La Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre també celebrarà el XVIII Concurs de Pintura. Les obres es poden presentar fins al 6 de febrer. D’altra banda, el cap de setmana de la Fira, i el següent, és a dir, el primer del mes de març, es realitzarà la quarta Ruta de les Tapes de Jesús.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>