AMPOSTA

La Festa del Mercat a la Plaça incrementa un 25 per cent els espectacles i renova continguts


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | AMPOSTA

26/04/2017

L’arribada de l’electricitat a Amposta serà el motiu central de la novena edició de la Festa del Mercat a la Plaça. Tal i com ja es va avançar en la presentació del cartell, la regidora de Cultura, Inés Martí, ha explicat que s’ha escollit aquesta temàtica ja que l’arribada de la llum va ser el punt de partida de la transformació social i econòmica d’Amposta a principis del segle XX.

Segons el director de la Festa, Jordi Príncep, l'esdeveniment de recreació històrica, que tindrà lloc entre els pròxims divendres dia 19 i diumenge 21 de maig, arriba enguany amb un 25% més d'espectacles i continguts en paral·lel a la renovació del 75% dels continguts ja existents.

Un dels nous espectacles de la Festa vindrà de la mà de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Un dels seus membres, Artur Gaya, ha explicat en què es basarà.

Entre les novetats d’enguany també destaca la celebració d'un sopar a les fosques per simbolitzar l'arribada de la llum, una filmació col·lectiva de la festa des de l'aire i l'espectacle de llum i pirotècnica de la cloenda, per al qual es demana als assistents que acudeixin amb una caixa de llumins i el mòbil carregat. També es repeteix el Tasta el Mercat de nit. Foto AJUNTMENT D'AMPOSTA.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>