AMPOSTA

La Festa de la Carxofa, en diumege i amb autocaravanistes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | AMPOSTA

16/02/2018

El pròxim 25 de febrer Amposta acollirà la XXIII Festa de la Carxofa, amb una gran novetat, i és que aquest any, la festa se celebrarà en diumenge i comptarà amb 8.000 metres quadrats d'aparcament per autocaravanes. L'objectiu de la festa és que Amposta sigua un punt d'atracció turística vinculada a la gastronomia. La regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, ha destacat que el canvi de data respon a la voluntat d'apropar encara més la festa als veïns i veïnes del municipi, així com atraure visitats de tot arreu.

Els restauradors aportaran innovació i tradició. D'altra banda, està previst que els 7 restaurants, la pastisseria i la parada del mercat participants serveixin 8.000 tastos; a més, l'Ajuntament servirà uns 2.000 tastos més populars de carxofa, baldana i llonganissa.

Hi participaran 9 establiments, 40 col·laboradors i disposarà de 8.000 metres quadrats d'aparcament d'autocaravanes. Amb tot, l'Ajuntament i els establiments participants esperen servir uns 10.000 tastos.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>