GANDESA

La DO Terra Alta vol fer del concurs de Garnatxes del Món un projecte de país


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | GANDESA

12/02/2018

El concurs de Garnatxes del Món que se celebra a la Terra Alta el proper mes d’abril comptarà amb el suport de la Generalitat. El secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, i el president de la DO Terra Alta, Joan Arrufí, han signat un conveni de col·laboració que busca fer difusió de la imatge de Catalunya aprofitant el ressò d’aquest concurs internacional. Arrufí ha afirmat que es tracta de fer un projecte de país on totes les DO catalanes se sentin integrades.

Per la seva part, Aregio ha destacat que és una enorme oportunitat posar de relleu la garnatxa i tot el treball que hi ha al darrere.

Ara bé, el president de la DO Terra Alta no s’ha amagat a l’hora d’afirmar que la situació política i econòmica que viu Catalunya ha dificultat l’organització del concurs.

Arrufí ha avançat que el fil conductor del concurs serà la Mediterrània i la història. També ha insistit que els actes que s’han preparat busquen que els professionals trepitgen les vinyes i coneguin l’essència de la Terra Alta.

El concurs se celebrarà de l’11 al 15 d’abril.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>