LA POBLA DE MASSALUCA

La Cooperativa de la Pobla de Massaluca incrementa un 400 per cent la comercialització de vi


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | LA POBLA DE MASSALUCA

21/12/2017

Caterra, la Cooperativa Agrícola de la Pobla de Massaluca, ha multiplicat per quatre la comercialització de vi al mercat català i espanyol. Això ha permès que la cooperativa sigui el principal motor econòmic del municipi, que té prop de 400 habitants. Miquel Àngel Roc és l’encarregat de Caterra.

La distinció dels seus vins a certàmens com el Concurs Mundial de Garnatxes del Món o la revista francesa Gilbert & Gaillard han ajudat a popularitzar els vins de la cooperativa. Font Calenta, Hereus i l’Esperit del Cerç són les marques amb les que comercialitza.

En l’actualitat, Caterra té una producció d’un milió de litres de vi a l’any. Tot i l’escassetat de pluges dels últims mesos, la xifra ha estat similar a la d’altres anys gràcies al reg de suport de la Terra Alta.

La cooperativa de la Pobla de Massaluca també es reconeguda pels seus olis, d’alta qualitat i reconeguts amb premis a fires com la de Jesús o la FIO de Móra la Nova. Des de fa dos anys, l’ametlla i les varietats llargueta o marcona també ha agafat un pes important a l’entitat.

Ara, la cooperativa vol traspassar fronteres i obrir mercat a l’exterior per portar el nom d’aquest petit municipi de la Terra Alta a través dels seus olis i vins.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>