TORTOSA

La Cavalcada de Reis de Tortosa girarà al voltant dels parcs temàtics


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

20/12/2017

La Cavalcada de Reis de Tortosa girarà al voltant dels parcs temàtics, amb carrosses que mostraran aspectes dels parcs Disney que hi ha arreu del món, del parc dels Clicks de Playmobil, i d'un dels que tenim ben a prop, Port Aventura. La desfilada comptarà amb la participació d’unes 500 persones i es podran veure 23 elements mòbils. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha afirmat que la Cavalcada de Reis de Tortosa s’ha convertit en un element de referència de les festes nadalenques.

El regidor de Festes, Domingo Tomàs, ha explicat que una de les novetats d’aquesta edició és que l'arribada de Ses Majestats Els Reis d'Orient en les barcasses reials riu avall tindrà el seu desembarcament a l'embarcador del mercat municipal, en lloc de fer-se a la platja de Ferreries, per dificultats de cabal del riu Ebre. Després de desembarcar, els tres Reis i el seu seguici faran cap a l'església del Roser per a l'adoració al pessebre vivent que hi haurà a les escales del temple, per traslladar-se després a l'Ajuntament de Tortosa des d'on faran la salutació als xiquets i xiquetes des del balcó.

La desfilada sortirà a les 18.45 de la plaça de l'Ajuntament per dirigir-se per l'avinguda Generalitat fins al parc municipal Teodor González. El dia de Reis, Ses Majestats faran una visita a les persones grans ingressades a diferents centres sanitaris del municipi, i als avis i àvies que viuen a la residència Sant Miquel Arcàngel.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>