TORTOSA

La CUP demana a Tortosa que delegui la gestió del residus al Baix Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

25/01/2018

La CUP-Ae ha demanat al govern municipal de Tortosa que recapaciti i delegui la recollida dels residus del municipi al Consell Comarcal del Baix Ebre i en conseqüència al COPATE, ens que aquest 2018 assumirà la gestió conjunta dels residus a les comarques del Baix Ebre i el Montsià. Deltebre i Tortosa són els dos únics municipis que n’han volgut quedar fora. Però el portaveu de la CUP-Ae, Xavier Rodríguez, considera que els més dos anys de retard per treure a concurs el nou contracte de la recollida de residus i neteja viària evidencien que l’Ajuntament de Tortosa no té la capacitat tècnica per assumir la gestió d’aquests serveis.

Rodríguez també s’ha mostrat convençut que per economia d’escala, si el servei s’ofereix junt amb la resta de municipis de la comarca aquest resultarà més barat per a les butxaques dels ciutadans.

D’altra banda, Rodríguez s’ha sumat a la petició dels veïns i de Movem Tortosa que demanen la gratuïtat immediata del pàrquing de la plaça del Bimil·lenari vinculat al bus llançadora a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC). El portaveu de la CUP-Ae també ha demanat que en cas que el projecte d’urbanització de l’entorn de la Catedral contempli eliminar el pàrquing de l’Escorxador, es busqui una alternativa que doni servei als veïns del nucli antic i el barri de Remolins.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>