SANT JAUME D'ENVEJA

La CHE modernitza les sèquies de Lloma i Xafandoles a Sant Jaume d’Enveja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT JAUME D'ENVEJA

26/01/2018

La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) ha iniciat les obres de de millora de les sèquies de Llom i Xafandoles, a Sant Jaume d’Enveja. Es tracta d’una obra integrada en el pla de millora agroambiental de les infraestructures del Delta de l’Ebre. L’enginyer encarregat de la direcció de les obres, Miquel Àngel Albacar, ha explicat que els treballs se centren al marge dret del canal amb l’objectiu de millorar l’eficiència del sistema i reduir el consum.

El primer tram de la sèquia de Lloma fins al ramal amb Xafandoles se substituirà per una sèquia de formigó prefabricat, i a partir d’aquest punt s’instal·laran canonades de polietilè de doble capa cobertes amb terra. En total s’actua sobre 3,6 quilòmetres de sèquies, que donen servei a 70 hectàrees. El pressupost ascendeix a 650.000 euros i la previsió d’execució és de tres mesos i mig.

Aquestes obres se sumen a les ja realitzades a les sèquies de Balaguer i Cenducats, a Amposta, i les que s’executen al marge esquerra, en concret, a la sèquia de Vergez, a Deltebre. Un 20% del cost de l’actuació es repercutirà a les tarifes dels usuaris beneficiaris. La resta les pagarà la CHE a través del cànon que es cobra pel minitransvasament de l’Ebre a Tarragona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>