TORTOSA

La Busca de Tortosa participa a la Festa del Renaixement per vuitè any consecutiu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Xavi Llambrich | TORTOSA

19/07/2019

Per vuitè any consecutiu l’Associació La Busca de Tortosa tornarà a participar amb les seves activitats a la Festa del Renaixement de Tortosa. Un objectiu que se suma a la voluntat d’indagar en la part més històrica de la Festa per incrementar el seu rigor a través de jocs com “L’oca” o “Qui s’ha menjat la saboga?” basat en el Quixot, o de personatges històrics com el notari Gil de Frederic o el mag Dalmau “lo tortosí”.

Tal i com s’ha fet els darrers anys, es podrà visitar la Casa Gil de Frederic, engalanada per a l’ocasió amb Ambients del segle XVI, que recreen la notaria amb la nissaga Gil de Frederic amb l’arbre genealògic; l’espai de la música, amb una petita mostra d’instruments de l’època cedits pel mestre Rossend Aymí i un espai expositiu relacionat amb la ciutat del segle XVI.

El primer secretari del PSC, Enric Roig, ha animat a tots els tortosins i tortosines a participar a aquesta nova edició de la Festa del Renaixement.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>