ULLDECONA

L'Ulldecona guanya, el Batea convenç


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ULLDECONA

09/10/2017

Ulldecona 1 - 0 Batea

Tercera victòria consecutiva de l'Ulldecona en un partit amb domini altern contra el Batea que acabava amb un solitari gol de Nacho al minut 20.

Els d'Antoni Teixidó aconsegueixen d'aquesta manera la quarta victòria al campionat tot i les nombroses baixes de l'equip faldut.

Durant la primera meitat els locals es van veure frenats per la defensa del Batea tot i la bona sortida. L'única acció de perill local la va transformar en gol Nacho.

Va ser en una jugada de córner que rematava de cap el davanter faldut que deixava en un pam de nas al porter terraltí.

Després les ocasions van ser per al Batea, que de no ser per les bones accions del porter faldut Francesc que van salvar l'equip local.

A la segona meitat, millora en el joc local amb major control de la pilota, i amb un Batea que seguia oferint bones sensacions però sense èxit. Un resultat preocupant al marge dels tres punts aconseguits la primera jornada de lliga.

Al final del partit, Antoni Teixidó es mostrava enfadat pel joc del seu equip. Per a Eduard Escote, un dels millors jugadors del Batea, només val la victòria tot i el bon joc.

La pròxima setmana l'Ulldecona jugarà contra el Reddis, equip que compta amb els mateixos punts, 12. El Batea tindrà un partit complicat a casa contra la Pobla de Mafumet, equip que porta tres victòries seguides.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>