MÓRA D'EBRE

L'Hospital de Móra d'Ebre estrena una nova sala de radiologia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

24/12/2017

L'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre, gestionat per Gecohsa, del grup Sagessa, ha inaugurat una nova sala de radiologia, que ha comptat amb una inversió d'uns 140.000 euros. Un equipament reivindicat al centre que substitueix una sala que feia 30 anys que funcionava, permet un increment de la qualitat de la imatge amb una disminució de la radiació, a més d'un registre detallat de les dosis rebudes per cada pacient en cada radiografia practicada.

Aquesta millora continuarà amb la renovació del sistema d'ecografies del servei de Ginecologia i Radiologia i un ecògraf de suport a procediments vasculars quirúrgics. A més, durant els primers mesos de 2018 està prevista la implementació d'un nou mamògraf digital directe. Precisament, l'alcalde de Móra, Joan Piñol, ha reclamat que s'acabin d'executar les inversions de 2,3 milions d'euros al centre, que dona servei a la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta.

D’altra banda, Piñas es va mostrar convençut que es crearà l’empresa pública Salut Terres de l’Ebre que ha de gestionar l’hospital a partir del 2018. Ara bé, ha advertit que cal que abans es formi govern a Catalunya.

El director del centre, Joan Galbany, ha explicat que el tancament de la cafeteria s’ha produït per l’incompliment contractual de l’adjudicatària del servei, i que s’ha intentat buscar la millor solució.

Amb el nou equipament, el centre compta ara amb tres sales de radiologia simple, un equip de densitometria, un TAC, un mamògraf i dos ecògrafs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>