VINARÒS

L'Hospital Comarcal de Vinaròs celebra els seus 25 anys d'història


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual | VINARÒS

07/12/2017

L'Hospital Comarcal de Vinaròs va cloure els actes de celebració dels 25 anys en servei amb l'anunci per part del Cap del Consell, Ximo Puig, d'ampliar i millorar les infraestructures i els equipaments tecnològics per al 2018, així com la incorporació de 25 professionals en diferents categories per millorar la capacitat del centre.

El President de la Generalitat, també va lloar la tasca del personal del centre que compta amb 800 treballadors. Per a celebrar l'efemèride, 30 dels 257 professionals de la salut que van incorporar-se l'any 1992 van rebre una medalla commemorativa.

Puig ho va dir acompanyat de l'alcalde Vinaròs, Enric Pla, de la Consellera de Sanitat, Carmen Montón i del president que va inaugurar el centre l'any 1992, Joan Lerma.

Les millores previstes per a l'Hospital Comarcal de Vinaròs són l'apertura de 19 habitacions individual, la posada en funcionament d'un nou quiròfan que se sumarà als cinc que actualment hi ha en servei, i l'obertura d'una segona torre de colonoscòpia.

En els últims anys s'ha duplicat l'activitat quirúrgica, passant de les 2.058 intervencions el 1994 a 5.944 l'any 2016, i també el nombre de consultes externes, que han passat de 65.128 a 124.312.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>