AMPOSTA

L'Handbol Amposta a semifinals de la Copa

Albert Pascual | AMPOSTA

06/06/2017

Importantíssima victòria de les noies de Mateu Castellà a la Copa Catalana. L'Amposta-Lagrama tenia una tornada de quarts molt complicada contra el Vilamajor que guanyava el primer partit 32-28 i que anava a guanyar al pavelló ampostí amb molta afició que venia a recolzar al seu equip.

El partit començava amb atacs i bones defenses per parts dels dos equips arribant amb un ajustat 9-8 al primer quart.

A partir d'aquest moment els atacs encertats de les locals créixer l'avantatge a les ampostines que arribaven al descans amb 13 - 10 a favor.

El Vilamajor no ho donaria per perdut i sortia amb força igualant el partit a 14 gols tan sols cinc minuts després del descans.

Però la bona defensa local i l'encert de la portera Marta Gálvez juntament amb les sortides al contraatac d'Alba Simón i Judit Tortajada tornarien a donar aire a l'Amposta arribant a una diferència final de sis gols, 26 a 20, i d'aquesta manera poder jugar la semifinal en guanyar el global per dos gols de diferència: 54-52.