AMPOSTA

L'Ampostí Francesc Navarro, campió de Catalunya en perxa

Albert Pascual | AMPOSTA

03/03/2017

L'esportista de la Unió Atlètica Montsià Francesc Navarro s'ha proclamat campió de Catalunya en salt de perxa en fer el millor salt del Campionat de Catalunya Juvenil. El representat ampostí va fer un salt de 4,55 metres. Una diferència de 5 centímetres respecte al sabadellenc Marc Tomey, segon classificat.

També van destacar atletes com Arnau Turch del Club Atletisme Terres de l'Ebre que va fer plata als 400 metres amb 50:27. Als 1500 Marina Freixa del Club Atletisme Ascó també va pujar segona al podi en completar el recorregut en 4:56:16, i Natàlia Lourdes de la UA Montsià en perxa va saltar fins als 3,35, mateixa altura que la primera classificada, Alba Rodríguez.