AMPOSTA

L'Amposta-Lagrama continua imparable


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

20/03/2018

CH Amposta 30 – 21 Agustinos d’Alacant

Nova victòria del Club Handbol Amposta a la Divisió de Plata femenina de la lliga espanyola d'handbol. Les xiques entrenades per Mateu Castellà van guanyar amb solvència a l'Agustinos d'Alacant per 32-21, un resultat que permet a l'equip del Montsià avançar fins a la vuitena posició.

Durant tot el partit les guerreres ampostines van dominar el marcador, on a poc a poc anava pujant la diferència de gols respecte a les alacantines.

En general es va poder veure un gran partit de tot l'equip amb una defensa molt efectiva, amb moltes recuperacions i sortides al contraatac. Espectacular va estar Marta Gálvez parant un 50% dels llançaments de l'equip alacantí.

Al descans el resultat era de 15 a 10, i al cap de 20 minuts de la segona part la diferencia ja era d'11 gols (27 a 16). Amb aquest resultat Mateu Castellà va poder donar minuts a la resta de jugadores que van acabar portant el marcador a un incontestable 32 a 21.

La part negativa del partit va ser la lesió d'Alba Simón, que jugant només 15 minuts va fer cinc gols. Zulema Asensio i Geor Vila amb sis van ser les màximes anotadores locals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>