L'Amposta planta cara al Puchi

Albert Pascual | TORTOSA

31/01/2017

CH Amposta 20 - 23 Muchoticket Puchi
L'Amposta Lagrama perd pistonada després de perdre per segona jornada consecutiva, aquest cop contra el Muchoticket Puchi. Malgrat tot, els aficionats a l'handbol van poder veure un molt bon partit la tarda de dissabte.

Els dos equips van desplegar tot el seu potencial defensiu per frenar al rival en la seva ambició de fer gol.

El Puchi li ho va ficar complicat a les noies entrenadores per Mateu Castellà impedint els contraatacs i les incursions per la banda d'Alba Simón, que només va poder marcar quatre gols, i tampoc van deixar progressar en cap moment a Judit Tortajada que va acabar el partit amb només dos gols.

Així les coses la igualtat va ser la protagonista, amb diferències curtes a favor de l'Amposta de fins a tres gols, 10 a 8 al descans.

També van destacar les accions en la direcció de Gemma Gálvez amb tres gols i Laia Uliaque que en va fer quatre.

A la segona part, dos decisions arbitrals molt discutides per l'equip local i les exclusions d'Alba Simón i Sara Alonso, a més de la lesió de Gemma Gálvez, van fer que el Puchi empatés el partit a 16 i a partir d'aquí remuntar el partit per acabar guanyant 20 a 23.