AMPOSTA

L'Amposta comença la lliga amb ganes

Albert Pascual | AMPOSTA

05/09/2017

La temporada a Segona Catalana ha començat amb victòria de l'Amposta al camp del Batea, 1-5. L'equip de la Terra Alta ha estat molt fluix i el conjunt del Montsià haguera pogut marcar-ne molts més de no ser per la perícia del porter local Marc Castellví.

Aleix Llobet inaugurava el marcador en executar una falta al minut 26. Al cap de deu minuts era Vieri qui tornava a marcar per al conjunt ampostí. Fregant el descans el Batea li posava una mica d'emoció en retallar distàncies Sergi Prats.

A la segona part, recanvis a les files ampostines que s'han fet notar. Ivan González al 59, Quim Cardona al 68, i Isaac de penal al 73 serien la resta de golejadors del primer partit de la temporada.

Amb aquest resultat, els homes d'Albert Bel i Santi Forastero ocupen la primera posició a la taula de Segona Catalana juntament amb el Gandesa i la Sénia, els altres equips ebrencs en guanyar els primers partits de la temporada.

El conjunt senienc s'imposava per 2-0 al filial de la Pobla de Mafumet, i el Gandesa oferia una bona imatge en el partit de festes contra el Camarles en guanyar per 3-1.

Menys sort van tenir el Jesús Catalònia que perdia per la mínima contra el Torreforta (0-), l'Ulldecona que es veia superat en l'altre partit de festes pel Vendrell (1-2), i la Cava que perdia en el seu desplaçament a la Canonja (2-0).