L'Ampolla ja és tercer

Albert Pascual | L'AMPOLLA

13/02/2017

Ampolla 3 - 0 Flix
Important victòria de l'Ampolla enfront el Flix per 3 a 0, un resultat positiu per als de David Burgos que se situen en tercera posició empatats a 43 punts amb l'Aldeana, equip que aquesta setmana va empatar a zero contra el Pinell.

David Ramírez va obrir el marcador ja al minut 9 i Cristian Regolf no faria el segon fins al minut 60.

Cap al final del partit, l'àrbitre assenyala falta a Andreu Peral en carregar el cos sobre Marc Estivill, però aquest es torna de males maneres i el col·legiat ensenya la groga als dos jugadors.

El 3 a 0 final el marca Gerardo Abril al temps de descompte després de desfer-se del porter del Flix.

D'aquesta manera el Flix segueix una setmana més sense guanyar. L'últim cop va ser un llunyà 27 de novembre a casa contra el Corbera.