L'Ampolla guanya l'Atlètics en un partit igualat

Albert Pascual | L'AMPOLLA

18/09/2017

Ampolla 2 - 1 Móra la Nova

Bon partit de l'Ampolla i l'Atlètics Móra la Nova, dos equips que han fet un bon inici de temporada, però que s'han vist les cares massa aviat.

La pressió de tots dos equips ha proporcionat un joc imprecís durant la primera meitat però amb una segona part més favorable per a l'Ampolla davant un Atlètics tancant en el seu terreny de joc.

Així les coses la primera part va tenir un joc altern però lleugerament més favorable al Móra la Nova. Però era Samuel Blanes per a l'Ampolla qui avançava a l'equip local al minut 13.

Frederic Giné empatava fregant el temps del descans en una segona part on tot tornaria a començar de zero.

A la segona part, entrada de David Ramírez per a l'Ampolla que ajudaria a desequilibrar el partit. Però el gol de la victòria ampollenca arribaria en una falta a la frontal de l'àrea que executaria per baix David Gallego aprofitant un forat a la dreta de la defensa moranovenca.

Amb aquest resultat el Móra la Nova es veu superat pel Sant Jaume i l'Aldeana que no es van equivocar, i l'Ampolla cau a la segona posició per millor gol a favor de l'Alcanar que guanyava 1-4 al Godall.