TORTOSA

L'Ajuntament neteja la pintada 'República' al mur fluvial de Ferreries


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

05/12/2017

L’Ajuntament de Tortosa ha començat a netejar aquest dimarts al matí la pintada de grans dimensions que el Comitè de Defensa de la República havia fet aquest cap de setmana al mur del riu Ebre del barri de Ferreries. Una pintada en què havia de llegir-se 'República Ara!', i que va quedar-se a mig fer per l’arribada de la policia local. La decisió d'esborrar la pintada ha estat força criticat a les xarxes socials. De fet, el mateix CDR de Tortosa s'ha preguntat per què l'Ajuntament "esborra en dos dies la paraula 'República' i es nega a retirar el monument franquista de la vergonya". Tot seguit també ha piulat a Twitter: 'Ens volen fer desaparèixer, esborrar-nos del mapa però no saben que som la llavor de la República que va nàixer l'1 d'octubre i que el poble regarà el 21-D'.



Paral·lelament, l’alcalde de Tortosa havia estat convocat a les nou d’aquest matí per la junta electoral de zona, requerit per la retirada de símbols, emblemes o altres distintius partidistes dels espais i altres llocs públics. A través d’un missatge a Twitter, Ferran Bel ha dit que en 11 anys com a alcalde mai havia estat requerit per comparèixer personalment davant de la junta electoral. També ha dit que, fruit d’un requeriment anterior per escrit, ja s’havien retirat tots els símbols.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>