SANT CARLES DE LA RÀPITA

L'Ajuntament de la Ràpita aprova un pressupost d'11,2 milions el 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

21/12/2017

L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha aprovat un pressupost d'11,2 milions per al pròxim 2018, amb el suport de tots els grups municipals excepte CiU. El govern municipal rapitenc –encapçalat per ERC, amb el suport d'ICV i independents- aspira l'any vinent a continuar reduint l'endeutament, passant del 52% de principi de mandat al 19%, amb una amortització prevista de 372.276 euros. Unes xifres que, segons el regidor d'Hisenda, Albert Salvadó, compleixen la normativa de contenció pressupostària i, al mateix temps, poder congelar o rebaixar la càrrega fiscal sobre la ciutadania, segons els casos. L'únic àmbit on s'incrementa la despesa, segons destaca el govern municipal, és en l'àrea de serveis socials.

El capítol d'inversions disposa d'una partida de 264.562 euros que es destinaran a substituir l'actual enllumenat públic, enllestir la redacció del projecte de nova comissaria –un cop s'aconsegueixi la cessió de l'edifici del sindicat on es vol ubicar-, la implantació de la zona blava en zones del centre a l'estiu o la cobertura de la pista de patinatge, entre d'altres actuacions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>