ALCANAR

L'Ajuntament d'Alcanar convoca tres assemblees ciutadanes per informar sobre els fets d'Alcanar Platja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | ALCANAR

23/08/2017

L'Ajuntament d'Alcanar ha convocat 3 assemblees ciutadanes, al llarg de la pròxima setmana, a Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja per abordar els fets a la urbanització Montecarlo.

L'objectiu de l'equip de govern és fer arribar a la ciutadania tota la informació de la qual disposa i respondre a les preguntes sobre la gestió feta després de la doble explosió al xalet i els successos posteriors.

Aquestes assemblees, obertes a tothom, se celebraran en el marc de la política de participació ciutadana i transparència impulsada pel govern municipal.

Les convocatòries tindran lloc en els tres principals nuclis del municipi. Així, la primera cita serà el dilluns, 28 d'agost, a les 20.30 h, al local dels Serveis Agraris. La segona reunió tindrà lloc l'endemà, dimarts, a Les Cases, a la mateixa hora i al Casal d'Avis. L'última assemblea se celebrarà el dijous, 31 d'agost, a les 20.30 h, al bar Serramar del nucli d'Alcanar Platja, on van tenir lloc les dos explosions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>