DELTEBRE

L’oposició de Deltebre tomba la proposta de Soler sobre la zona blava


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | DELTEBRE

12/07/2017

L’oposició de Deltebre va tombar aquest dimarts a la nit la proposta del govern de Lluís Soler per reformular la zona blava del municipi. El grup del PDeCAT, que governa en minoria, va veure com els grups de la CUP, el PP, Esquerra i Compromís d'Esquerres-Socialistes per Deltebre votaven en contra de la mesura, que preveia municipalitzar la zona blava. També permetre l’estacionament gratuït durant 30 minuts i la creació de 75 places de zona taronja, exclusiva per a veïns amb una targeta que costaria sis euros anuals. L’oposició va rebutjar el model i també les deficiències de l’estudi tècnic de viabilitat.

El més contundent a l’hora de rebutjar la proposta va ser el portaveu del PP, Tomàs Castells. A més, va advertir que l’Ajuntament no ha previst la contractació d’un vigilant de la zona blava, sinó que aquesta feina l’hauria de fer la policia local.

A banda, Castells va posar de manifest que l’estudi tècnic incloïa una errada important en el nombre de places de zona blava que es creaven de nou. Finalment, l’alcalde va admetre l’error i va aclarir que la proposta preveu 139 places de zona blava més 16 places de nova creació, a més de les 75 de zona taronja per a veïns.

El ple de Deltebre es reprendrà aquest dimecres a la nit amb una segona part, ja que no es van poder tractar tots els punts de l’ordre del dia.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>