AMPOSTA

L’oposició acusa Esquerra d’Amposta “d’improvisar” amb el crèdit de 5,5 milions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | AMPOSTA

25/04/2017

El ple de l’Ajuntament d’Amposta va aprovar aquest dilluns una modificació del pressupost per tres operacions de crèdit de 5,5 milions d’euros que han de permetre finançar diverses sobres com el nou pavelló poliesportiu, l’edifici dels sindicats o el cobriment de la piscina exterior. Al mateix temps, el govern municipal va fer una amortització de crèdit per valor de 2 milions d'euros que, sumats a les subvencions previstes per a alguns d'aquests projectes, rebaixaria a la pràctica fins els 1,5 milions els recursos que s'acabaran demanant prestats. Tant la portaveu de CiU, Isabel Ferré, com el portaveu del PSC, Francesc Miró, van criticar l’operació.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va afirmar que aquesta operació és positiva i va enumerar la quantitat d’inversions que es podran realitzar a la ciutat en pluvials, supressió de barreres arquitectòniques o actuacions de millora al nucli antic.

El govern municipal d’Esquerra d’Amposta va rebutjar la moció del PSC per rebaixar l’impost de la plusvàlua. En canvi sí que es va aprovar la moció de Plataforma per Catalunya per fer cinema un o dos vegades al mes a preus populars.

Ja al final del ple, el copresident de la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta, Llorenç Navarro, va prendre la paraula per denunciar que no s’apostés per la fira d’entitats Fira-Tots i també perquè no es permetés la participació de les entitats en l’elaboració del nou Reglament Orgànic Municipal (ROM). L’alcalde va negar ambdues qüestions. Quant a Fira-Tots va afirmar que hi ha una partida reservada i que es va cridar als veïns a signar el conveni. Pel que al ROM, Tomàs va dir que s’està treballant en una proposta i que encara no s’ha arribat al procés de debat previst amb les entitats. Foto arxiu AJUNTAMENT D'AMPOSTA.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>