ALDOVER

L’antiga estació de la Via Verda d’Aldover es reobre amb un nou restaurant


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | ALDOVER

04/04/2017

L’antiga estació de la Via Verda d’Aldover es reobre per oferir serveis de restauració. El nou restaurant tanca el cercle de serveis que s’ofereixen al llarg del tram nord de l’antiga via ferroviària de la comarca del Baix Ebre, completant així l’oferta de les estacions de Xerta i Benifallet. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, també ha destacat que s’està enllestint també el projecte per prolongar la Via Verda fins a la desembocadura de l'Ebre.

La responsable del restaurant de l’antiga estació de la Via Verda d’Aldover és Maria Fontcalda Forés, qui ha detallat els serveis que s’oferiran.

La inauguració del nou restaurant tindrà lloc el proper dissabte 8 d’abril a les 18 hores. D’altra banda, Andreu ha denunciat que les instal·lacions de la Via Verda pateixen una nova onada de vandalisme que està ocasionant greus desperfectes en tanques de protecció i enllumenat, entre d'altres. Andreu ha fet una crida al civisme i a la denúncia d'aquestes actuacions negligents que representen un sobrecost en reparacions de més de 15.000 euros anuals.

L'any 2009, els atacs constants a les plaques solars amb què s'il·luminaven els túnels, va obligar a soterrar en formigó els grups electrògens. Foto CCBE.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>