BATEA

L’alcalde de Batea planteja deixar Catalunya i marxar a l’Aragó


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | BATEA

19/07/2017

El malestar del govern de Batea amb la Generalitat ha portat l’alcalde de la població, Joaquim Paladella, a plantejar la possibilitat de deixar Catalunya per passar a pertànyer a l’Aragó. De fet, Paladella ja ha demanat una reunió oficial amb el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, perquè explori les fórmules jurídiques del canvi de comunitat autònoma. A més, també ha demanat reunir-se amb el president de la Generalitat. Paladella denuncia un llarg historial de discriminacions, greuges i topades amb el govern català. Però la gota que ha fet vessar la paciència de l’alcalde és l’incompliment a l’hora de concertar les noves places de la residència per a la gent gran.

De fet, assegura que la gent de Batea se sent catalana i no volen marxar, però que els fan fora del país. Segons Paladella, abans de prendre cap decisió explicaran la situació i ho consultaran als veïns i veïnes del poble.

La consellera de Governació, Meritxell Borràs, que just aquest dimecres era de visita a la Terra Alta, ja ha fet una primera valoració de l’anunci de l’alcalde de Batea. Tot i que ha evitat polemitzar amb Paladella, la consellera ha volgut desmentir que la Generalitat estiga discriminant el poble de Batea.

En aquest sentit, Borràs s’ha mostrat oberta a dialogar amb el govern de Batea per reconduir la situació.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>