MÓRA LA NOVA

L’Escola d’Art de Móra la Nova converteix l’antiga cooperativa en un espai d’art


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | MÓRA LA NOVA

14/07/2017

Fusionar l’espai amb l’art. Això és el que ha aconseguit l’Escola d’Art de Móra la Nova amb la instal·lació d’un gran espai d’art a l’antiga cooperativa. Es tracta d’una exposició col·lectiva amb les obres dels seus alumnes, que han combinat la bellesa industrial i l’atmosfera d’un edifici abandonat amb la creació artística. Rosa Maria Pera és la directora de l’escola. L’exposició no només ha permès que els alumnes cooperessin sinó també tornar a obrir les portes d’aquest edifici.

L’escola és l'única a la demarcació de Tarragona en oferir el cicle formatiu de ceràmica i la única en tota Catalunya en cursar el cicle d’esmaltatge sobre metall. Ariadna Rofín, alumna d’aquest curs, ha combinat en aquesta exposició l’esmalt amb la seva passió, la moda.

La instal·lació que millor representa la cooperativa és l’obra col·lectiva, la més gran de la mostra. L’exposició també compta amb 16 instal·lacions que recorren la tècnica de ceràmica, l’esmalt, la pintura, el dibuix i l’escultura.

L’exposició es podrà visitar durant les festes majors de Móra la Nova.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>