JESÚS

L’EMD de Jesús impulsa la literatura ebrenca amb la Fira Literària Joan Cid i Mulet


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | JESÚS

08/04/2017

Des del passat dimecres i fins a aquest dissabte Jesús ha acollit l’onzena edició de la Fira Literària Joan Cid i Mulet. Una Fira on es combinen presentacions de llibres, conferències i activitats ben diverses. D’entre els actes més importants destaca el Premi de Recerca en l’àmbit de la llengua i la literatura i l’exili català que enguany ha estat atorgat a Pau Alaixendri per ‘La història de l’educació al poble de Jesús’.

Aquest dissabte també s’ha lliurat el III Fem Lletra de reconeixement a la projecció literària i cultural que ha estat per a la llibreria Mallen de Jesús.

La regidora de l’EMD de Jesús, Mònica Sales, ha destacat la importància d’aquesta Fira Literària que permet donar a conèixer els autors ebrencs al territori i ha encoratjat els joves a seguir fent recerca.

A la Fira també s’han presentat les últimes novetats dels escriptors Jesús Maria Tibau, Marina Pallás i Lola Salmerón. A més del llibre amb el treball de recerca d’Irene López, guanyadora de l’any passat.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>