TORTOSA

L’obertura de la pista de gel donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

23/11/2017

El proper divendres 1 de desembre s’obre la pista de gel de Tortosa, que un any més s’instal·la la plaça de l’Ajuntament amb l'objectiu de contribuir a la dinamització comercial de la ciutat durant la campanya de Nadal i Reis. La seva obertura coincidirà amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc, que es realitzarà a la mateixa plaça, ja que la Fira de Nadal, des d’on s’ha fet els darrers anys, se celebrarà del 8 al 10 de desembre. El regidor de Comerç, Emili Lehmann, ha destacat la pista com a instrument per a promocionar comercialment la ciutat.

Els comerciants aspiren a repetir l'èxit de l'any anterior, en què més de 10.000 persones van patinar per la pista de gel, entre els quals més de 2.500 escolars. El vicepresident de la Federació, Joan Iniesta, ha assenyalat que de manera complementària a la pista de gel, hi haurà activitats de restauració, animació i infantils.

La pista de gel estarà oberta tots els dies fins al 7 de gener, excepte Nadal, Cap d'Any i Reis, que tancarà pel matí. El preu de l'entrada es manté en 6 euros, amb descomptes per als clients de les botigues de la ciutat i per a escolars.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>