ALCANAR

L’arquitectura rural centrarà les Jornades Europees del Patrimoni al Sénia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ALCANAR

29/08/2017

Per quart any consecutiu, i en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni que promou el Consell d’Europa, la Mancomunitat de la Taula del Sénia ha organitzat més de 30 activitats sota el tema central “Patrimoni i territori: arquitectura rural”. Les activitats es realitzaran entre els mesos de setembre, octubre i novembre amb la col·laboració dels ajuntaments de la Mancomunitat, de diverses entitats i també de tècnics i experts que dirigiran les visites. La gerent de la Mancomunitat, Teresa Adell, ha explicat que gairebé la meitat de les activitats estan relacionades amb la pedra en sec.

Les jornades s’han presentat a Alcanar on el 5 de novembre es realitzarà una activitat sobre els usos de l’aigua del riu Sénia a Alcanar. El quart tinent d’alcalde d’Alcanar, Jordi Bort, ha explicat en què consistirà l’activitat, totalment gratuïta.

També hi ha dos activitats singulars. Una és la Festa del Tossal del Rei, el 8 d’octubre, i l’altra és la celebració del Dia Mundial de l’Olivera, el 19 de novembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>