CAMARLES

L’alcaldessa de Camarles nega pressions als exregidors del PSC


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | CAMARLES

05/01/2018

L’alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza, ha afirmat aquest divendres que des del PDeCAT no han pressionat els tres regidors del PSC perquè abandonen el partit. El grup d’Esquerra, a l’oposició, havia demanat a Zaragoza que trenqués el pacte de govern amb els socialistes, ara al grup de no adscrits, per coherència amb la moció de censura que el PDeCAT i els republicans han tirat endavant al Consell Comarcal del Baix Ebre. Una moció que ha convertit Zaragoza en la nova presidenta de l’ens comarcal.

Segons Zaragoza, la situació política a Camarles no ha canviat, ja que el PDeCAT sempre s’havia sentit acompanyat pels socialistes en totes aquelles qüestions relacionades amb el procés sobiranista. L’alcaldessa ha matisat que, simplement, han canviat les sigles dels socialistes.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Zaragoza ha volgut destacar la professionalitat dels treballadors i tècnics del Consell Comarcal, amb qui confia per gestionar l’ens en aquesta nova etapa.

La nova presidenta també haurà de governar amb el pressupost comarcal per al 2018, tot i que el PDeCAT va votar-hi en contra.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>