MÓRA D'EBRE

L’Oficina d’Habitatge de la Ribera d’Ebre atén gairebé 2.000 visites en un any


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

01/02/2018

L’Oficina d’Habitatge de la Ribera d’Ebre ha rebut, al llarg de tot el 2017, 1.843 visites. La gran majoria, un total de 1.194, han estat presencialment per fer consultes d’assessorament i d’informació. Sobretot les que s’han fet es refereixen als ajuts de pagament d’habitatge o són per gestionar contractes de lloguer. La resta són per ajuts a la rehabilitació d’habitatges, relatives a Habitatges de Protecció Oficial (HPO) o cèdules d’habitabilitat. La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, va explicar que per tal de mantenir aquest servei, el ple de l’ens comarcal ha aprovat prorrogar els convenis de col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya en relació al Programa de mediació per al lloguer social per a l’any 2018, al qual es destinaran 18.825 euros, així com per al manteniment de l’Oficina de l’Habitatge i la borsa de mediació de la Ribera d’Ebre, amb una dotació econòmica de 26.016 euros.

Un dels serveis que ha guanyat pes és la tramitació de sol·licituds de cèdules d’habitabilitat telemàtica. En total, han estat 52 de les 84 sol·licituds de tramitació les que s’han fet per internet. Carim també va destacar el volum de plans d’ocupació que l’ens comarcal té en marxa.

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre també va aprovar les bases que regeixen la concessió de subvencions als ajuntaments de la comarca destinades a l’arranjament i millora de camins municipals. S’hi destinaran prop de 82.000 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>