TORTOSA

L’Escola d’Art de Tortosa inicia el curs amb un taller de ceràmica al riu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | TORTOSA

29/08/2017

Un taller de ceràmica a l’aire lliure i obert a tothom serà la primera activitat del nou curs de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa. La proposta ‘Cuita de rakú a la vora del riu’ tindrà lloc aquest divendres, 1 de setembre, a l’avinguda Felip Pedrell, a l’alçada de l’embarcador del mercat de Tortosa. Es tracta d’un taller participatiu i gratuït consistent en esmaltar i coure un bol de ceràmica realitzat amb la tècnica oriental del rakú. L’activitat començarà a les 19 hores i s’allargarà fins la mitjanit. A més d’aquest taller a l’aire lliure, el centre acollirà des d’aquest dissabte i fins el l’11 de setembre la instal·lació ‘Corporea’, en el marc del Festival Eufònic.

La programació de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa per aquest inici de curs compta, també, amb l’exposició col·lectiva de ceràmica ‘Fang al foc’, que obrirà al públic 7 de setembre a les 19 hores i es podrà visitar fins l’11 d’octubre. La mostra presenta una selecció de treballs realitzats per alumnes de ceràmica del curs 2016-2017 i s’hi podran fer visites comentades.

A banda, obrir l’escola a tothom, promoure la creativitat, la formació i la difusió de l’art són, novament, els principals objectius del centre, que ja té a punt una àmplia programació d’activitats formatives per al primer trimestre d’aquest curs 2017-2018, amb un total de 27 cursos. La matrícula s’obrirà el dia 6 i les classes començaran el 19 de setembre.

A la web del centre www.dipta.cat/eadtortosa es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa del nou curs i la formalització de la matrícula, així com les activitats de creació i difusió artístiques programades.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>