TORTOSA

L’Ebre commemora el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència masclista


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

24/11/2017

El manifest unitari de la lluita contra la violència envers les dones l'han llegit a les Terres de l'Ebre la directora de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa, Marga Julià, i el cantant i compositor Albino Tena. L’acte s’ha celebrat a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa amb la presència de la coordinadora de l’Institut Català de les Dones, Carme Valls, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig. Un manifest, redactat per la periodista Mònica Salas, i que remarca que la violència masclista no és un problema de les dones, sinó un problema de tothom. També s’assenyala que les dades són alarmants i que només com a societat podem eradicar-la.

El manifest acaba demanant a totes aquelles dones que sentin sota l’amenaça i visquin amb por, per poca que sigui, que demani ajuda. També remarca que ningú pot dir a les dones com han de viure o que han de fer, només elles poden decidir-ho.

En el marc d’aquesta commemoració, l’Institut Català de les Dones promou l’acció de sensibilització a través de les xarxes socials “Per una Catalunya lliure de violències sexuals #JoTambé”, que posa en valor la iniciativa de moltes dones que s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals.

L’acte ha comptat amb la participació de desenes d’adolescents dels instituts del Baix Ebre, així com amb una representació de denuncia dels alumes de Escola Municipal de Teatre de Tortosa i l’actuació d’Albino Tena.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>