L'ALDEA

L’Aldea renova el conveni amb Càritas per ajudar a les persones amb risc d’exclusió social


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | L'ALDEA

04/01/2018

L’Ajuntament de l’Aldea i Càritas han renovat el conveni per l’ajut de les famílies més necessitades i amb menys recursos del municipi. Amb aquest conveni de col·laboració no només es vol millorar les condicions de vida d’aquestes persones sinó també dels voluntaris de Càritas que continuaran realitzant aquesta gran tasca a la població. La regidora de Benestar Social i Família, Nati Bernal, ha explicat que l’objectiu és que cap persona pateixi fam.

El director de Càritas Aldea, Roberto Trias, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de l’Aldea. Trias ha explicat que tot i que la majoria de famílies que demanen ajuda són temporers també hi ha veïns del poble que necessiten els recursos de Càritas.

El coordinador de Càritas Aldea, Josep Prades, ha destacat el gran nombre d’aliments que reben diàriament dels supermercats del municipi, especialment de Miquel Alimentació, fet que els permet donar ajuda a veïns de pobles propers que es desplacen fins a l’entitat.

Més enllà de donar aliments, Càritas també realitza altres tasques socials com la visita dels avis de l’Aldea ingressats en diferents residències per a la gent gran del territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>