XERTA

Xerta millora el nucli antic i prepara la reforma de l’avinguda de l’Estació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno / Sílvia Alarcón | XERTA

12/07/2017

L’Ajuntament de Xerta ha encarat la fase més important de la reforma integral dels carrers del nucli antic de la població. Es tracta de la millora dels carrers Ambugorro i de la Pau. L’alcalde de Xerta, Roger Aviñó, ha dit que calia fer obres de manteniment a la xarxa de clavegueram, que es trobava en unes condicions precàries. També ha explicat que a principi d’any ja van fer una primera fase de les obres, amb la millora del clavegueram i els altres serveis del carrer Sevilla.

Fa uns anys, el consistori ja va començar a intervenir al carrer Major, però el projecte va quedar pendent. L’alcalde ha manifestat la intenció de l’equip de govern de completar també aquestes obres.

Un cop completades les obres del carrer Sevilla, Ambugorro, de la Pau i Major, només quedarà per renovar un 20% dels carrers del nucli antic de Xerta. Aviñó ha remarcat que el nucli històric és un dels principals atractius turístics d’aquesta població del Baix Ebre.

Els treballs han tingut un pressupost aproximat d’uns 110.000 euros. A banda, després de l’estiu el govern de Xerta vol emprendre també la millora de l’avinguda de l’Estació, un dels vials més importants de la població per a l’aprofitament turístic de la Via Verda.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>