VINEBRE

Vinebre instal·larà un centre d’acollida de visitants a Ca Don Joan


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | VINEBRE

17/10/2017

Vinebre instal·larà un centre d’acollida de visitants al palauet renaixentista Ca Don Joan. L’actuació és una de les primeres obres finançades amb els ajuts Feder a la comarca, vinculat al projecte ‘Ribera d’Ebre: camí de sirga, camí de riu’, que permetrà la millora de la façana fluvial, arquitectònica i natural dels municipis per tal de diversificar l’economia.

El centre d’acollida de visitants s’instal·larà a una de les sales nobles de la segona planta de Ca Don Joan, i s’habilitarà un ascensor i una sortida d’emergència. L’alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, ha destacat el valor arquitectònic i històric de l’edifici, actual Casa de la Cultura del municipi.

Carim també ha avançat que l’any 2019 es realitzaran dos actuacions més per tal de recuperar part de patrimoni de l’establiment iber de Sant Miquel.

El pressupost de l’obra és de 95.000 euros i es preveu que comenci durant el mes de novembre, en un període d’execució de tres mesos.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Per què plaça de la República?

Núria Menasanch
ESCRIPTORA

Espanya és diferent

Anton Monner
HISTORIADOR I CRONISTA DE GANDESA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>