VINEBRE

Vinebre estrena la Fira del Vimblanc en el marc del Cap de Setmana Iber


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | VINEBRE

15/10/2017

Aquest dissabte 14 d’octubre Vinebre ha sumat una nova proposta cultural a la seva agenda. Es tracta de la 1a Fira del Vimblanc, que permet posar en valor aquest vi blanc, un dels productes més emblemàtics d’aquest municipi de la Ribera d’Ebre.

Durant la jornada s’ha presentat el treball sobre el vimblanc que ha realitzat els l’escola Les Eres de Vinebre. Dos dels seus alumnes, Laura i Jaguat han explicat el projecte.

La jornada també ha comptat amb conferències divulgatives per conèixer l’origen del vi a Vinebre i tastos del producte. La primera Fira del Vimblanc s’ha realitzat durant el 17è Cap de Setmana Iber de Vinebre. Durant la jornada s’han realitzat visites guiades a l’establiment de Sant Miquel, integrant de la Ruta dels Ibers amb construccions datades entre l’últim quart del segle II a.C. i la segona meitat del segle I a.C. Sandra Rico és regidora d’Events de Vinebre.

Aquesta activitat està inclosa en el 17è Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers, amb activitats gratuïtes per a totes les edats en els principals jaciments ibèrics de Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>