VINARÒS

Vinaròs s'acomiada de Carles Santos


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | VINARÒS

07/12/2017

Vinaròs i el món de la cultura estan de dol després de la mort de Carles Santos. Fill predilecte de la Ciutat, músic, compositor, artista, intel·lectual, però sobretot, vinarossenc, l'artista i persona va morir el passat dilluns als 77 anys.

L'Ajuntament va decretar tres dies de dol i durant aquests dies, s'han guardat minuts de silenci en els actes oficials en la seua memòria.

Durant tot el dimarts, centenars de persones van passar per la capella ardent que es va situar a l'auditori que porta el seu nom a la seu de la Fundació Caixa Vinaròs.

La seua trajectòria professional ha tocat diverses disciplines artístiques com la fotografia, el cinema, la literatura i l'escultura. Premi Nacional de Música pel Ministeri de Cultura, Creu de Sant Jordi, els premis Nacionals de Composició i teatre de Catalunya i el premi Ciutat de Barcelona a la Projecció Internacional, i un treball que va arribar a tot el món el màgic estiu del 92 quan va dirigir les fanfàrries inaugurals dels Jocs Olímpics.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>