VILALBA DELS ARCS

Vilalba dels Arcs es prepara per viure la Passió


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | VILALBA DELS ARCS

12/04/2017

Vilalba dels Arcs calenta motors per viure la Passió de Jesús en la seva versió més social. Una de les singularitats d’aquesta representació teatral és que transcorre pels carrers i places del nucli històric de la població, fet que permet apropar a l’espectador la realitat social i cultural que va viure Jesucrist durant els darrers dies de la seva vida.

Més enllà de la representació teatral, el Patronat de la Passió de Vilalba dels Arcs ha apostat per oferir a l’espectador un tast integral del territori, des del punt de vista gastronòmic, cultural, artístic o patrimonial. Fins i tot, amb l’elaboració del Vi de la Passió.

Una altra de les característiques de l’obra és que posa èmfasi en el paper de la dona, que cobra un especial protagonisme des del primer moment fins arribar al peu de la creu.

Dijous Sant hi haurà la primera representació en versió nocturna i Dissabte Sant serà el torn de l’obra diürna. Aquest dia també es complementa amb el Mercat d’Artesania i Productes Típics, el Tast de Vins i el concurs de Pintura Ràpida ‘Viu la Passió’, entre d’altres.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>