ARNES

Vila lliura les certificacions dels Ports com a Destinació de Natura i Muntanya en Família


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ARNES

15/09/2017

El conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, ha lliurat aquest divendres les certificacions dels Ports com Destinació de Natura i Muntanya en Família. En concret, han estat 46 establiments i 8 municipis els que han rebut el segell que acredita que la destinació disposa d’uns establiments i una oferta turística i de lleure adaptada a les necessitats de les famílies que viatgen amb xiquets. Vila ha dit que tots plegats, empresaris i administració, posicionen els Ports i una oferta turística de qualitat.

Alfara de Carles, Arnes, Horta de Sant Joan, La Sénia, Paüls, Prat de Comte, Roquetes i Tortosa són els vuit municipis que han rebut l’acreditació. Tant l’alcalde de la Sénia, Joan Moisés, com el regidor de Turisme de Tortosa, Josep Monclús, han destacat que aquest segell permet potenciar la diversificació econòmica i la desestacionalització del turisme.

També dos dels empresaris que han rebut l’acreditació han valorat positivament la iniciativa.

L’acte ha comptat amb l’assistència del secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, i del director general de Turisme, Octavi Bono. Foto MANEL CAPELL.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>